Jobb å lite fest 14/2-10

-14 grader, sol

Då är det dags att få ner några rader igen. Har haft hektiska veckor med mycket jobb och många resor så egentiden med plats för bloggning har inte funnits.
Trots mycket jobb har det natruligtvis funnits några timmar där festligheter har varit inbokade. En fredag för någon vecka sedan hade vi fest på jobbet. De flesta var med trots snöoväder och fredags trötthet.


Martin och Daniel spelar ukelele och Anders sjunger med. Troligen är det "Blå stetsonhatt" men det kan också vara "Tango med Christine".



Pelle och Max njuter av musiken.



ÅG, Matin och Pelle sjunger med till något svängigt.



Sören ser road ut.



Anders och Daniel sjunger säkert någon Elvislåt.

Men - efter fest kommer allvaret igen och vägarna runt distriketet har nötts ett antal mil.

Några dagar i jämtland var trots allt inte helt fel.  Snöigt och kallt var det. En dag passade jag på att göra en liten utflykt till Frösön och utsiktstornet där innan nästa möte var inbokat. Hade med en kollega söder i från och måste ju visa upp lite av jämtland.





Kollega som försökte klättra upp i tornet men det var halt på trappstegen så han fick lov att stanna kvar på marken, tack och lov.

Detta var lite om veckorna som varit.

Nu håller vi på att förbereda för renovering av huset. Har varit och bestämt oss för vilket golv, kakel, klinker, dörrar och garderober vi ska ha. Det enda som inte har hunnits med är valet av tapeter. Jag hade glömt bort vilket jobb det är att välja färger och nyanser av allt. Jag hoppas få tid över för att hinna välja tapeter den här veckan. Firman som ska in och jobba i huset står snart på bron och knackar på dörren. Paniken är inte långt borta, speciellt när man upptäcker att leveranstiden på en del material är ca 4 veckor.

Slutar inte den här jäkla snön och ramla ner snart så jag kan få lite hjälp av maken med att plocka undan möbler som ska bäras undan vet jag inte hur det ska gå. Men - det löser sig nog.

Nu är det bara att fortsätta plocka ur garderoberna, i samband med det kan jag faktiskt röja bort en hel del såg jag. Har inte riktigt kommit på ännu vem den där kvinnan som delat garderob med mig är, men hon verkar ett par storlekar mindre än jag. Maken hävdar bestämt att han minns henne, han träffade henne sist för ett par år sedan. Är det någon som känner till henne - hör av er.

//P


Stockholm tur och retur, 3/2-10

-4 grader

Det fungerade idag också. Ja, jag menar flyget. Var till Stockholm över dagen på ett möte och flygmaskinerna avgick i tid åt båda hållen. Har funderat på och kommit fram till att hos vissa flygbolag stämmer det att man får det man betalar för.
Jag fick en höjning av blodtrycket vid 15-tiden idag när ovädret började dra in över Stockholm, men som tur var hann jag åka hem innan det började bli för besvärligt. Jag hade i alla fall tagit med medicin, tandborste och mascara om det återigen skulle bli en ofrivillig övernattning.

I morgon ska jag till vårdcentralen och göra en dygnsmätning av blodtrycket, tur att det inte var igår jag började mätningen då hade den nog exploderat när tankarna kom att jag faktiskt kunde bli kvar i huvudstaden.

Nu är det dags att tagga ner för idag. Jag klev upp kl 04.30 i morse och nu börjar jag känna mig trött.

//P

RSS 2.0