Fröken Freja fyller 3 år 23/1

-4 grader

Idag var det 3-års kalas hos fröken Freja. Vi hade köpt henne en ny cykel, en fin orange Crescent. Självklart skulle det cyklas på den på en gång. Hon fixade ganska snabbt hur hon skulle ha tramperna för att ta sig framåt och tillslut åkte hon runt runt i huset så vi blev lite oroliga att hon skulle tippa omkull när hon svängde mellan olika dörröppningar. Nu är det föräldrarnas bekymmer hur dom ska få henne att låta cykeln vila fram tills det går att ta ut den.
Faster Anna hade köpt henne en docka som kunde simma!!! Den måste naturligtvis också testas av lilla fröken. En badbalja fylldes med vatten och dockan lades ner, jublet var stort när dockan började simma omkring i vattnet. Det var både fjärilsim och crawl som utövades och det var jättespännande tyckte lilla fröken.
Efter kalaset åkte dottern med oss hem och åt middag. För övrigt har det inte gjorts så mycket ikväll. Det är inget på tv´n som vi är intresserade av att se. Maken och jag turas om att sitta framför datorn, han handlar på e-bay och jag kollar in bloggar. Funderar på att gå och lägga mig.

//P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0